Lezing/Workshop

NIEUW!! WEEKEND ENERGIEHERSTEL Van 26 t/m 28 januari 2018
Bij de Hof van Axen,een bijzonder inspirerende plek midden in de natuur,
een prachtige locatie gelegen in de bossen van Midden Drenthe tussen de Stobben-plas en een kristalhelder zand-meer.Midden in de winter is er vaak een dip in de energie. In dit weekend is er alle aandacht en ruimte om op deze krachtige plek tot rust te komen en op te laden. Je komt in contact met je eigen wijsheid en gaat waarnemen wat goed of slecht voor je is. Waar zitten jouw energielekken en wat geeft jou energie?
 
Je gaat ontdekken welke voeding bij jou past en hoe jij jezelf gezond kunt eten. De adviezen zijn gebaseerd op de principes van het Energieherstelplan en DarmEhbo. De oefeningen en filosofie uit de Chi Neng Qigong activeren en ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam.
Er is veel ruimte en tijd voor ervaren van stilte en de kracht van de natuur.

De Hof van Axen is een spiritueel centrum waar natuurgeneeswijze en natuurbeleving hoog in het vaandel staan. Er zijn bijna overal warmtewanden, die met leem afgewerkt zijn.  De warmte wordt geleverd door een grote hout gestookte cv-kachel. Er brandt in onze huiskamer een houtkachel die zorgt voor een heerlijke warmte. Zie ook
www.hofvanaxen.com

Waar slaap je lekkerder dan midden in het bos? De rust is ongekend!  Je wordt wakker met de geluiden van het bosleven. We verblijven in sfeervolle, eenvoudige tweepersoonskamers. De bedden zijn comfortabel met een kussen en Texelse Schapenwollen dekbed. Linnengoed is inbegrepen. Er zijn voldoende douches en toiletten aanwezig.
 
De filosofie van de Hof: 'een maaltijd van hoge kwaliteit maakt een mens gezond van binnen uit. Ook  speciale dieetwensen kunnen in overleg met Marieke  worden doorgegeven. Als gasten van de Hof kunnen wij genieten van de gerechten die worden bereidt door één van de chefs, die allen veel ervaring hebben met 'lekker' koken op een bewuste en 'aardse' manier.Weekend van vrijdagmiddag 15.00 uur t/m zondag 15.00 uur, inclusief alle biologische maaltijden, koffie, thee en fruit, verblijf in een 2-persoonskamer, inclusief linnengoed. Workshops Energieherstel en Chineng Qigong door Marieke Lebbink diëtist en Anna van Amsterdam Yoga en Chineng Qigong instructeur, Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.
Voor € 325,-- p.p., 1-persoonskamertoeslag € 35,-- p.p.Vitaliteit Herstel Week

Harmoniseer je hormonen


Hormonen functioneren als een orkest: werken de individuele musici goed samen dan klinkt het harmonieus en is er balans. Overheerst één van de instrumenten dan ontstaat disbalans. In je lichaam merk je dat door het ontstaan van klachten, lichamelijk en/of emotioneel.

De gevolgen hiervan verstoren jou en je omgeving.


Gelukkig heb je hier zelf veel invloed op. In de Vitaliteit Herstel Week, leer je welke elementen invloed hebben op je hormonen en welzijn, zodat je zelf de regie krijgt over jouw energie en balans.


Tijdens deze inspirerende week op een van de mooiste plekken van Turkije zal je ervaren dat je door te vertragen energie krijgt om te versnellen!


Hier slechts een greep uit wat je allemaal leert:

•Hoe je stress kunt wegademen

•Ervaar welke voeding bij je past en

•Hoe voeding direct effect heeft op je vitaliteit

•Hoe je met gemak je leefstijl kan optimaliseren

•Hoe je jouw hormonen weer in balans krijgt

•Hoe zinvol meditatie, stilte en beweging zijn

•Hoe aandacht voor adem en lichaam kan zorgen voor een goede nachtrust


Hoe fijn is het om met simpele leefstijl aanpassingen weer vertrouwd te raken met je eigen lichaam!


Tijdens een ontspannen en leerzame week maken we optimaal gebruik van de prachtige omgeving om nieuwe kennis en bewustwording te ervaren en toe te passen.


Datum: 14 – 21 april 2018

Locatie: 4 sterrencomplex GünaysGarden met zwembad in Kayaköy, aan de zuidkust van Turkije

Maximaal aantal deelnemers: 8

Kosten: € 850,- (half pension - excl. vlucht en transfer)

Vroegboekkorting tot 1 februari 2018 € 799,-

Voor meer informatie en inschrijving: j.goedhart@careforwomen.nl
of marieke@lebbink-dietist.nl