Darmehbo

Darmehbo, Eet je darmen gezond!

 

Als je buikklachten hebt, wil je maar één ding: zo snel mogelijk klachtenvrij zijn. Gelukkig kun je de meeste buikklachten ook weer ‘wegeten’. 

Het boek darmehbo helpt je stap voor stap de oorzaak op sporen en er iets aan te doen. Behalve tips en adviezen, vind je ook voorbeeldmenu’s die het herstel van je buikklachten bevorderen.

Ook belangrijk: hoe voorkom je dat buikklachten terugkomen? Hiervoor is het hoofdstuk: 'Eet je darmen gezond'. Met darmzinnige recepten, kook- en boodschappentips. Het volgende hoofdstuk staat in het teken van: 'Breng je darmen in topvorm', compleet met probiotica en 'toiletgeheimen'.

Buikklachten zijn soms het gevolg van een voedselovergevoeligheid. De meest voorkomende voedselovergevoeligheden worden beschreven zoals voor melk(suiker), tarwe, gluten, fructose en biologisch actieve eiwitten en het Fodmapdieet.  Ook stress speelt een rol bij darmklachten. Daarom sluit dit boek af met relax tips en oefeningen van deskundigen.

 

Met een voorwoord van dr. Marten Otten, Maag-Darm-Leverarts. Hij schrijft: “Wat goed dat dit boek er is! Het is vaak erg lastig de oorzaak van die vervelende en steeds terugkerende maag- en darmklachten op te sporen. Naar mijn overtuiging kun je bij deze zoektocht veel steun hebben aan deze darmehbo.”

 

Het boek darmehbo is  te koop voor € 21,95 op het spreekuur of via de website www.darmehbo.nl  en www.bol.com


U kunt ons nu ook ‘liken’ op facebook www.facebook.com/darmehbo

U ontvangt dan regelmatig darmzinnig tips en lekkere en darmvriendelijke recepten.

.

.

.